T: 0318-650362
Lunterseweg 82, Ede

Door de Coronacrisis hebben wij doen besluiten dit jaar geen fietsroutes en markt te houden! 

Deze zomer zijn we dus niet op dinsdag geopend!


Fietsroutes 

  1. In de maanden
    juli en augustus is het iedere dinsdag één en al gezelligheid op ons erf.  Er zijn dan diverse fietsroutes verkrijgbaar met onderweg mooie bezichtigingen van o.a.boerenwinkeltjes, restaurantjes, een goudsmid ect.  Laat u verrassen door de gastvrijheid van de mensen op

 

 

 

 

 

 

Klompenpad ~ doesburgermolenpad~

Ontdek het mooie buitengebied van de Doesburgerbuurt ten noorden van Ede. Wandelen over boerenland, langs een oude wildwal, over de eng en voormalige heide en langs historische plekken  en natuurlijk de Doesburgermolen van de Doesburgerbuurt. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer.  Klompen aan, rugzak op en gaan!.Deze route is 8 km en kunt u starten vanaf ons erf ,de routebeschrijving is bij ons verkrijgbaar.

Doesburgermolenpad_Doesburgermolen_Kees_Jan_Schilstra

Ook een korte wandeling (900 meter)naar de Doesburgermolen is mogelijk.Neem een kijkje bij deze mooie molen !

 

Markt

Iedere dinsdag in de zomermaanden van 9.00 tot 17.00 uur een gezellige markt bij ons op het erf met oude snuisterijen,zelfgemaakte cadeaus en nog veel meer.Op ons terras in de boomgaard en boeren huiskamer serveren wij een heerlijke boerenkoffie met uiteraard wat lekkers, dit alles wordt geserveerd op een wel heel passelijke wijze! Ook voor een heerlijk ijsje of lunch bent u op de goede plek.

Vind u het leuk om op onze markt te staan met uw(zelfgemaakte,2e hands,nieuwe) spullen neem dan contact met ons op! 

Kortom, kom gezellig langs en laat u verrassen!

 

Iedere dinsdag in Juli en Augustus van 9.00 -17.00 uur